Geniet van een wellness behandeling

Rust en ruimte tijdens de massage

De sensitieve full body massage geef ik op een professionele manier met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen!

De Sensitieve Full Body Massage maakt deel uit van een holistische benadering, wanneer de massage bij je past ontstaat er een zeer diepe ontspanning. Weer "inverbinding" met jezelf, dat is waar de sensitieve massage voor staat, uit je hoofd, weer terug naar je gevoel... 

De massage is zacht en vol en soms misschien wat sensueel. De volle aanraking met warme amandelolie, maakt dat je volop mag genieten van lange effleurages en zachte knedingen over het hele lichaam, invoelend en sensitief. Er is aandacht voor de chakra's en het bekken, hier liggen onze emotie's en gevoelens opgeslagen. Ook onze seksuele gevoelens liggen in het bekken, schaam je niet als je seksueel opgewonden raakt, het mag, verwacht alleen geen seksuele handelingen. 

Voorafgaand bespreken we jouw klachten/wensen en natuurlijk ook jouw grenzen. Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel bij de sensitieve massage, om die reden ben je naakt. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. De massage duurt minimaal 75 minuten, reken minstens 30 minuten bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna geen verplichtingen hebt. 

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for body and mind. Het VIP arrangement bestaat uit een Sensitief Full Body Massage, een voetbad inclusief een helende en ontspannende werking van een manuele voetmassage inclusief een hoofdmassage. Reken gerust 30 tot 60 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. . 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

De massagesalon is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]