Massage relax rijswijk

Simpel een afspraak maken bij de masseur

Het VIP massage arrangement van Massage Rijswijk is werkelijk een schitterend cadeau aan jezelf. Dit ontspanningsarrangement duurt ruim twee en een half uur en is optimaal genieten van wellness for body and mind... Het arrangement bestaat uit een voetbad inclusief een manuele voetreflexmassage, aansluitend een lichaamsmassage, armen, handen, een nek en hoofdmassage. Bij dit arrangement houdt je je broekje aan, ook ligt er een saunakilt (omslagdoek) voor je klaar, deze bedekt borsten, buik en billen. Ik maak de saunakilt open als je op je buik ligt en sluit deze weer als we klaar zijn, zo lig en loop je niet bloot. Plan je afspraak zodanig dat je na je massage geen verplichtingen hebt!

Tijdens het VIP massage arrangement staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, mocht ik niet beschikbaar zijn dan neem ik natuurlijk contact met jou op. Wil je een afspraak maken voor een VIP massage klik hier...

Ervaar de weldaad van een massage ook bij je thuis, als masseur kom ik aan huis in 's-Gravenhage, 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschenveen, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Stompwijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westland, Westerlee, Ypenburg en Zoetermeer.